Nosaltres

SOBRE NOSALTRES

Optometristes amb formació en optometria clínica i en teràpia visual pediàtrica

Actualment, l’equip de COEM el formen 3 optometristes amb formació en optometria clínica i en teràpia visual i especialitzades en optometria pediàtrica, visió i aprenentatge, control de miopia-ortoqueratologia, lents de contacte especials i rehabilitació visual en lesions cerebrals sempre des d’un enfocament comportamental i del desenvolupament i sovint en col·laboració multidisciplinari amb altres professionals dins del món sanitari (pediatres, psicòlegs, logopedes, neuròlegs, fisioterapeutes, oftalmòlegs, terapeutes ocupacionals, assistents socials, metges de família…,) i pedagògic (mestres, tutors, especialistes en educació especial, psicopedagogs…,).

Elena Mor Gras

Directora de COEM. Col. nº 6785

Espai i equipament del centre

Disposem de 4 espais diferenciats per atendre els nostre pacients. 2 sales de teràpia visual amb dispositiu de pantalla tàctil per entrenament visual en plataforma Brain VT i entrenament visual amb realitat virtual.

1 sala d’exàmens preliminars i lents de contacte i 1 gabinet optomètric totalment equipat amb unitat de refracció i topògraf. A banda de l’espai reservat a la recepció, sala d’espera, lavabo i arxius.

Descobreix

Els nostres serveis

Col·laboració directa amb altres especialistes

En col·laboració amb serveis socials i ajuntaments, pediatres, oftalmòlegs, neuròlegs, psiquiatres, psicòlegs, logopedes, neuro psicòlegs, psicomotricistes, fisioterapeutes, dentistes, osteòpates, òptics, mestres, pedagogs i especialistes en desenvolupament infantil.